Xi'an Weinuo jentera dan Equipment Sdn Bhd
Kategori produk
Xi'an Weinuo jentera dan Equipment Sdn Bhd
<

NKIS jarum galas

NKIS jarum galas

Pengikut cam adalah jenis galas yang biasanya digunakan untuk meniru usul tertentu. Dalam sistem yang cam dan pengikut, cam itu adalah elemen mekanikal yang selalunya dalam bentuk sekeping rata logam yang tooled ke dalam

Chat Now

Jika anda bercadang untuk mengimport nkis jarum galas dalam stok atau anda ingin menyemak harga dengan satu jarum nkis China yang berfaedah pengeluar, pembekal dan kilang, sila berasa bebas untuk menghubungi jentera Weinuo.

Pengikut cam adalah jenis galas yang biasanya digunakan untuk meniru usul tertentu. Dalam sistem yang cam dan pengikut, cam itu adalah elemen mekanikal yang selalunya dalam bentuk sekeping rata logam yang tooled ke dalam satu bentuk bujur yang Putar atau slaid. Pengikut yang akan bergerak di sepanjang permukaan cam, pengesanan bentuk Hujungnya dan menterjemah bentuk itu ke dalam corak gerakan. Pengikut cam beroperasi pada prinsip yang sangat mudah dan boleh digunakan untuk pelbagai tugas, kerana walaupun ia adalah asas, ianya juga sangat versatil. Cam pengikut sistem digunakan dalam pelbagai peranti, termasuk kenderaan bermotor, bergerak perhiasan rumput, dan mengepam peranti.


Hot Tags: jarum nkis yang berfaedah, China, pengilang, pembekal, harga saham, kilang,
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Hubungi kami

Xi'an Weinuo jentera dan Equipment Sdn Bhd

Tambah: 6F10, E Sun Plaza, No.27 jalan Keji, Xi'an, China

Tel: 86 29 88332871 88324190

Faks: 86 29 88338589

E mel: tang@fycbearings.com

Copyright © Xi'an Weinuo jentera dan Equipment Sdn Bhd